Diskussion:Sun Tzu

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Kina Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kina, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Kinarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

I skabelonen "Højkulturer" staves navnet Sun-tsu hvorfor der ikke er noget lnk til denne side. Er der en de vil rette i skabelonen "Højkulturer" så der bliver henvist til denne side? Santac 1. nov 2005 kl. 09:03 (CET)

Gjort. Skabelonen "Højkulturer" findes på siden Skabelon:Højkulturer og indsættes med "{{Højkulturer}}" - sværere er det ikke. :-) --Palnatoke 1. nov 2005 kl. 09:25 (CET)
Jeg forsøgte at finde Skabelon:Højkulturer på den side som er på skribentforsiden som hedder skabeloner. Der er den ikke. Kan godt se at det ikke kan lade sig gøre at holde siden fuldt opdateret. Santac 1. nov 2005 kl. 09:30 (CET)
Den er såmænd fint opdateret - den er bare edder-stor, så derfor er der oprettet undersider, bl.a. Wikipedia:Skabeloner/Historie. --Palnatoke 1. nov 2005 kl. 09:35 (CET)
Tak for hjælpen. Santac 1. nov 2005 kl. 09:40 (CET)

Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

  • ABF slettede Image:Suntzu2.jpg: Deleted because "Was in [[Category:Unknown as of 6 May 2008]] - still missing essential information". using [[COM:TW|TW]];

-- CommonsTicker 13. maj 2008, 12:18 (CEST)