Diskussion:Sun Yat-sen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kina Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kina, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Kinarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

På Maui i Hawaii findes en mindepark for Sun Yat Sen (SYS) med en statue og en mindeplade. Se www.panoramio.com/photo/14670999

Heraf fremgår, at SYS kom til Oahu i Hawaii, da han var 13 år og gik i Iolani High School i Honolulu til han var 16 år i 1882. Han er således udvandret tidligere end angivet i artiklen og ikke til Java men til Hawaii, som dengang var et selvstændigt kongerige. Det er muligt, at han opholdt sig på Java i perioden fra 1882 til 1887, hvor han starter sit medicinstudie i Hong Kong.

semoller