Diskussion:Superfemmeren

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Ishockey Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Ishockey, et forsøg på at koordinere oprettelsen af ishockey-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg har fjernet nogle link i teksten, som AEJ havde indsat. Der er ingen grund til, at de enkelte klubber skal være wikilink, hver eneste gang de nævnes. Normen i Wikipedia er vel, at man nøjes med at linke første gang navnet forefindes i teksten. Ligesom det virker overflødigt at have link til personnavne, når de alligevel omtales uddybende i teksten, og der ikke findes, og næppe kommer, en selvstændig artikel vedr. personerne. apw 18. okt 2006 kl. 10:52 (CEST)

Overlegenhed[rediger kildetekst]

Der står i artiklen:

Superfemmerens overlegenhed og betydning for landsholdet ses tydeligt i statistikken for det sovjetiske landsholds resultater i perioden 1980 til 1990

Det er muligt at dette er tilfældet, men der er nødt til at været noget at sammenligne med før man tydeligt kan se det. Jeg kan fx. se på siden VM i ishockey at Sovjet var ret suveræne ved VM i perioden 1963-1980 med 14 førstepladser, 2 andenpladser og 1 tredjeplads. Det kunne tyde på at der også var gode spillere før superfemmeren og superfemmeren derfor ikke er så ekceptionel som artiklen giver udtryk for.

Santac 26. okt 2007, 17:08 (CEST)