Diskussion:Sveriges ishockeylandshold (herrer)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Ishockey Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Ishockey, et forsøg på at koordinere oprettelsen af ishockey-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Burde artiklens navn ikke være Det Svenske Ishockeylandshold? --Ktp72 23. maj 2006 kl. 10:14 (CEST)

Ikke med så mange store bogstaver, i alt fald. --Palnatoke 23. maj 2006 kl. 10:17 (CEST)
Der burde skrives en artikel med navnet Det svenske herrelandshold i ishockey - og det vil der sikkert også blive med tiden. Men en sådan artikel ville indeholde infoboxe og alenlange lister med spillere, trænere, profiler og resultater fra stort set hver eneste kamp og turnering, holdet har spillet, og det var netop ikke formålet med denne artikel. Det svenske landshold er jo lidt specielt, idet det indtager en helt egen særstatus i Sverige - deraf tilnavnet Tre Kronor, der i snart 700 år har haft en værdiladet betydning for svenskerne - og det var fænomenet Tre Kronor og dets historie mere end en artikel om et landshold med en opremsning af dets spillere og kampe, der var formålet med denne artikel. apw 27. maj 2006 kl. 00:07 (CEST)