Diskussion:Sydslesvigsk Vælgerforenings Ungdom

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hej, jeg har tjekket artiklen ved grundig læsning af Flensborg Avis. Gad ikke lige at indsætte inline citations, men det hele stemmer. 2.111.234.34 10. okt 2011, 12:21 (CEST)

Jeg har selv skrevet flere af artiklerne om Sydslesvig. Min baggrund er, at jeg var dansk lærer i Sydslesvig i 1970'erne og har fulgt med i områdets historie og holdt Flensborg Avis. Jeg vurderer, at nærværende artikel er relevant og ikke kan forlanges ændret. Den bør godkendes. Men det kan være svært at slippe for en mærkat, når nogen én gang har sat sådan en på. Hvem er bemyndiget til at fjerne den? --Hans Christophersen 10. okt 2011, 20:39 (CEST)

Skabelonen blev sat på uden nogen konkret begrundelse hverken i artikelhistorikken eller på diskussionssiden. Jeg kan heller ikke se, på hvilken måde artiklen skulle være i strid med kravet om neutralitet. Det kan vel ikke være meningen at omskrive eller genskrive en tekst, blot fordi en af dem selv har skrevet den. Indholdet er jo ellers korrekt. --Kuddel 2. feb 2012, 11:42 (CET)