Diskussion:TWiki

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

POV-indhold[rediger kildetekst]

Det ser ud til, at denne artikel er oversat fra en:TWiki og dermed også har fået nogen overdrevent rosende POV-ord med derfra. "Fleksibel, stærk og nem at bruge" er f.eks. udtryk, som producenter klistrer på deres produkter, men som ikke hører til en beskrivelse på wikipedia, medmindre de stammer fra en uafhængig kilde. --Sir48 (Thyge) 12. jul 2006 kl. 17:04 (CEST)

Tak for feedback, jeg kan godt se den er gal. Jeg har barberet lidt ned, håber det går bedre an nu. --SteffenPoulsen 14. jul 2006 kl. 09:35 (CEST)

Introduktion savnes[rediger kildetekst]

Jeg savner en introduktion skrevet for almindelige mennesker, der ikke er it-kyndige: Hvad er TWiki, hvis man skal forklare det for en udenforstående? Et program, der gør hvad? Hvor kommer T'et fra? Reporter Nielsen 15. jul 2006 kl. 01:47 (CEST)

I realiteten er TWiki er bare en wiki-klon som så mange andre, en highlevel, generel beskrivelse af disse programmers funktionalitet fremgår af siden Wiki (som der også linkes til i første paragraf). TWiki er dog samtidig en "struktureret wiki", hvilket betyder at den yderligere er udrustet med database-lignede funktionalitet (formularer/tabeller/forespørgsler).

http://en.wikipedia.org/wiki/Talk:TWiki har en sentens om oprindelsen af T'et, det er blevet taget ud af selve artiklen ("not very significant").

--SteffenPoulsen 17. jul 2006 kl. 20:51 (CEST)