Diskussion:Talblindhed

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Artiklen er allerede QA-mærket, men jeg bliver nødt til at anmærke, at jeg ikke har indtryk af, at talblindhed handler om, at man ikke kan kende forskel på tallene. Begrebet er mig bekendt ikke særlig præcist defineret, men det handler da vist snarere om, at man har problemer med selv temmelig basale matematiske operationer, fx at lægge tal sammen eller med at gange og dividere. --Heelgrasper 21. apr 2006 kl. 21:47 (CEST)

NDO siger følgende: "som har en mangelfuld evne til at læse tal, regne m.m.", så angiveligt er det begge dele. --Pred (diskussion) 21. apr 2006 kl. 21:49 (CEST)