Diskussion:Tanzania

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
BlankMap-World.svg Denne artikel er en del af WikiProjekt Verdens lande, et forsøg på at forbedre artikler om verdens lande på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Tanzanisk eller tanzaniansk?[redigér wikikode]

RO siger tanzanisk, men google giver over 10 gange så gange hit på tanzaniansk (ca. 876 mod ca. 52). Jeg er mest stemt for at følge RO, men vil have forståelse hvis nogle foretrækker en uautoriseret stavemåde med et så massivt flertal. Hvad siger I? Byrial 10. sep 2004 kl. 21:46 (CEST)

Jeg er med på vi følger RO, som altid her :-) måske hvis det er muligt med en omdirigering fra den forkerte, men meget brugte stavemåde. Mvh Malene Thyssen 10. sep 2004 kl. 22:33 (CEST)

Bidrag fra anonym bruger flyttet fra artiklen[redigér wikikode]

blev også oprettet i 1884 af carl peters men den mistede de også under 1 verdenskrig til england belgien og portugal, også landbrug I 1961 blev Tanganyika selvstændigt

Ovenstående blev indsat i artiklen af en anonym bruger. Jeg fjernede det, da det var indsat et forkert sted, og formuleringen er noget kryptisk. Der er sandsynligvis gemt nyttig information, men det er noget uklart, præcist hvad, der blev oprettet i 1884, og hvad den og de hentyder til.--Heelgrasper 12. okt 2005 kl. 15:34 (CEST)

Som halvt tanzanianer, og medlem af dansk tanzanianskvenskabs forening, ville jeg klart sige det hedder tanzaniansk.

Ja det hedder tanzaniansk !