Diskussion:Tell Yarmouth

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Israels flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Israel, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Israelrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Begrundelse for QA[rediger kildetekst]

Artiklen handler i meget lav grad om Tell Yarmouth. Den forklarer faktisk ikke, hvad Tell Yarmouth faktisk er. Den er en beskrivelse af en række arkælogiske udgravninger og må således høre under en anden titel. For at kunne blive flyttet andetsteds hen, må der foretages en indledende beskrivelse af, hvad artiklen handler om. --|EPO| 19. nov 2006 kl. 14:50 (CET)

Jeg foreslår at artiklen slettes, for jeg kan ikke længere stå inde for den. Billederne som blev fjernet, har jeg fået lov til at anvende av udgravningslederen på Yarmouth, og det bliver for besværlig for mig at registrere dem. I dag blev samtlige henvisninger til andre landes wikipediaartikler slettet, og når artiklen til stadighed bliver amputeret, vil jeg ikke længere deltage. Uanset om vedkommende som udfører disse handlinger har de rigtige beføjelser eller ej. Enten er wikipedia en åben netencyclopædi, eller så er den ikke. (Skrev 192.38.110.236 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Billederne du taler om må dem Bruger:Orfeus lagde op 31. juli 2005. Der var på ingen af dem valgt en licens, som der ellers kræves. Dette både stod og står tydeligt på oplægningssiden. Den 13. marts 2006 blev brugeren meddelt, at billederne manglede en licensangivelse. Den 13., 15. og 16. juni 2006 slettede jeg disse billeder, da der nu var gået tre måneder uden brugeren havde reageret.
Uden en licens- eller kildeangivelse har vi ingen mulighed for at se, om der er givet tilladelse til brugen.
Jeg har ganske rigtigt fjernet dine eksterne henvisninger til andre sprog. Dette har jeg begrundet på din diskussionsside. Du er velkommen til at skrive artikler om disse emner på dansk Wikipedia. Men der er ingen grund til at henvise til andre sprogs artikler. Hvis du føler, at artiklerne mangler her kan du jo bare oprette dem.
Hvis du føler, at artiklen bliver "amputeret", så kunne du jo prøve at læse lidt om, hvordan tingene fungerer heromkring. F.eks. beskrive dine ændringer, læse din diskussionsside. Jeg selv og andre er altid villige til at indgå i en konstruktiv diskussion om, hvordan man kan udvikle artiklerne.
Men du kan også prøve at læse, hvad jeg har skrevet øverst oppe. Artiklens navn giver læseren en idé om, at han/hun kan læse om Tell Yarmouth og dermed lære, hvad dette er. Artiklen indledes med en kort beskrivelse af placeringen - men ikke, om det f.eks. er et bjerg. Der står særdeles lidt om geografien. Du særdeles velkommen til at skrive om de arkælogiske udgravninger på stedet, men det bør så være under et andet artikelnavn. Denne artikel kan jo så kort beskrive fundene og iøvrigt henvise til din artikel som mere uddybende. --|EPO| 19. nov 2006 kl. 16:33 (CET)