Diskussion:Terkel i knibe (film)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Er overskriften "Historie" dækkende? Bør den ikke være f.eks. "Synopsis"? Og jeg tror altså, at et plotreferat kan skrives bedre. Jeg synes også "Karakterer" er en sær overskrift og indholdet er lidt lemfældigt vægtet.

Jeg er altså ikke fast bidragyder. Jeg synes bare, at det er lidt forvirret, som det fremtræder nu.

Forældre gift for anden gang?[rediger kildetekst]

Citat fra teksten:

"En af de mere specielle personer er Terkels far, der udelukkende bruger ordet "nej", selv da han og Terkels mor bliver gift for anden gang."

Jeg er ikke ekspert i denne film, men jeg mener ikke at Terkels og Ritas forældre bliver gift for anden gang, det er sikkert bare den første gang, hvor de så før har være samlevende.

Jeg siger ikke, at jeg har ret, men vil gerne lige høre jeres meninger inden den evt. rettes. /Solidarity/, 9. februar 2007, kl. 19:53

Det er også sådan jeg husker filmen. --|EPO| 9. feb 2007 kl. 20:09 (CET)

Har d.d. markeret artiklen med {{POV}}, da der optræder adskillige subjektive formuleringer, der bør luges bort samtidig med en hårdt tiltrængt oprydning i artiklen. --Medic (Lindblad) 18. mar 2011, 19:46 (CET)