Spring til indhold

Diskussion:That '70s Episode

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Er der noget helt specielt over dette afsnit, som gør, at det skal have sin plads? Hvor meget er der egentlig at skrive om det? Vi kan ikke bringe fair use-billeder (hvor illustrative ville disse også være..). Man kan skrive et handlingsreferat og liste de medvirkende. Er der mere?

Er der andre holdninger derude? --|EPO| 20. mar 2007 kl. 10:50 (CET)

Jeg har lavet nogle overskrifter jjeg vil skrive om så vær sød at ikke slette dem okai.
Jeg skriver om det efter jeg kommer fra skole kl. 15:30 (Skrev CharmedFreak (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Ja det kan jeg forstå. Men det ændrer på ingen måde ved mine synspunkter. Har du en argumentation for beholde artiklen eller hvordan? --|EPO| 20. mar 2007 kl. 12:04 (CET)
Enwiki har et større trivia-afsnit, men derudover er det vel et spørgsmål om at dele artiklen Heksene fra Warren Manor op i passende bidder; på første niveau er Heksene fra Warren Manor-episoder trukket ud, men den vil jo også blive ret lang, hvis den skal behandle alle afsnit med blot nogen grundighed. Derfor er den opdelt i underartikler som denne. --Palnatoke 20. mar 2007 kl. 12:12 (CET)
Jeg kan forstå med 22 afsnit i sæsonen kan det godt blive noget uoverskueligt, hvis hvert afsnit skal dækkes rimeligt. Og der er givetvis også mere at skrive om afsnittene i denne serie i forhold til f.eks. Langt fra Las Vegas.
Men personligt synes jeg blot ikke de enkelte afsnit har nogen særlig eller speciel relevans. Såfremt der skulle opnå en konsensus om det modsatte vil jeg naturligvis rette mig efter denne. --|EPO| 20. mar 2007 kl. 12:40 (CET)

Jeg synes bestemt ikke artiklen skal slettes. Når den lige bliver gået igennem for sprogbøffer, er det såmænd en ganske brugbar artikel. --Tjernobyl 21. mar 2007 kl. 14:34 (CET)

Jeg har taget sprog problemet væk forsi jeg har rettet hele teksten --Bruger:CharmedFreak 1. juni 2007 kl. 19:07 (CET)

Jeg har fjernet skabelonen da der nu er så meget tekst at vi ikke kan slette den, den indeholder jo masser af information. --Morten LJ 15. jun 2007, 15:57 (CEST)