Diskussion:The Last Resort (album)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Flytning af artikel[rediger kildetekst]

Bør denne artikel ikke omdøbes til "The Last Resort (album)"? Jeg er i tvivl da forælder-artiklen Trentemøller henviser til både The Last Resort og The Last Resort (Album) --mgarde 20. jun 2007, 23:24 (CEST)

Ifølge artiklen Oi! er der en flertydighed med et band af samme navn, så artiklen børn nok flyttes til The Last Resort (album). Med mindre bandet The Last Resort selvfølgelig har lavet et album med sammen navn (er set før), for så skal der nok stå Trentemøller eller tilsvarende i parentesen. --Heelgrasper 21. jun 2007, 01:01 (CEST)
Uha ja. Det er jo allerede noget rod så. Der er dog jf. Gracenote.com ingen tegn på at bandet The Last Resort har udgivet et album med samme navn. Derfor vil titlen The Last Resort (album) til Trentemøllers album nok være rigeligt. Jeg ved dog ikke lige hvordan man griber det an hefra. Er der en "Denne artikel bør omdøbes" skabelon? Jeg opdagede desuden Last Resort er en melodi af Papa Roach, hvilket giver øget mulighed for forvirring. --mgarde 21. jun 2007, 01:25 (CEST)
Al respekt til de nævnte navne - men man bør heller ikke forglemme, at The Last Resort også er at finde på albummet Hotel California af The Eagles. - apw 21. jun 2007, 10:44 (CEST)
Hvis der ikke er nogen, der protesterer i nær fremtid, så flytter du bare artiklen. Derefter bliver der en redirect under den nuværende overskrift til den flyttede artikel, men den kan du så efterfølgende gå ind og ændre til en flertydig artikel med henvisning til de forskellige relevante artikler. --Heelgrasper 21. jun 2007, 03:11 (CEST)
Ok. Will do. --mgarde 21. jun 2007, 10:35 (CEST)
Artiklen er hermed blevet flyttet fra The Last Resort til The Last Resort (album) jf. ovenstående diskussion. --mgarde 27. jul 2007, 13:09 (CEST)