Diskussion:Thea Jensen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Notabilitet[rediger kildetekst]

Det er en flot samling danske ungdomsrekorder, men jeg er ikke helt sikker på, at der er notabilitet nok i det? --Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 13. jan 2012, 10:39 (CET)

Enig. Normalt skal der temmelig meget til, hvis talentfulde børn og unge opnår artikel. Børn/unge-mesterskaber plejer ikke at være nok. Pugilist 13. jan 2012, 10:49 (CET)

Det usædvanlige i dette tilfælde er at denne atlet slår de nuværende rekorder suverænt og endvidere, ikke blot i én disciplin, men i hele fire discipliner. Men, pointen er forstået - atleten kan jo stoppe den dag i morgen og blive glemt. (Skrev Tom Jensen GIC (diskussion • bidrag) 13. jan 2012, 11:09‎. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Tom, du slår hovedet på sømmet - nemlig, at hvis Thea stoppede i morgen, ville der formentlig ikke være nogen, der huskede hende for sportspræstationerne, selvom hun har været et stort talent. Bliver hun på et tidspunkt så meget talent, at hun opnår omtale i brede kredse (vedvarende omtale i landsdækkende aviser, tv m.v.) så kan man kigge på det, men som det er nu, mener jeg ikke, at hun opfylder betingelserne. Jeg håber da, at det kommer, og til den tid, kan artiklen jo blot gendannes - forhåbentlig med yderligere information om flere rekorder og mesterskaber. Pugilist 13. jan 2012, 11:41 (CET)