Spring til indhold

Diskussion:Thomas Rathsack

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gentofte Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Gentofte, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Gentofterelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

notabilitet

[rediger kildetekst]

dette er så entydigt en artikel for en mediepersonlighed . jeg er af den natur at jeg forsøger ikke at læse det jeg ikke har lyst til at læse - og det er ikke altid et realistisk fortsæt - så jeg har ikke læst artiklen . jeg finder det tendentiøst, det man på jævnt dansk kalder groft, at rathsack profileres samtidig med den på wikipedia verserende 'sag' mod john peters - dette også sagt med blik på de der har oprettet rathsack-artiklen . det kan være at rathsack er danmarks svar på Dreyfuss, men jeg tvivler . 84.238.88.73 4. okt 2009, 10:14 (CEST)

Sikke noget bavl, at Thomas Rathsack 'profileres'. Wikipedia redigeres efter et princip om notabilitet og som en af de mest omtalte personer i Danmark netop nu er han selvfølgelig notabel til en artikel her. Din sammenblanding med John Peters-sagen hører ingen steder hjemme, men han har måske sendt dig i byen? --Brandsen 4. okt 2009, 23:40 (CEST)
jeg synes også det er noget bavl at rathsack profileres, men det er jo altså sådan et opslag virker . når wikipedia redigeres efter et princip om notabilitet ligger det da også (firkantet) klart hvad notabilitet er ? du skriver netop han er en af de mest omtalte personer i danmark lige nu - og på moderne dansk hedder det vist en mediepersonlighed . der findes andre aktuelle emner, som jeg også hentyder til i kommentaren ovenfor, og generelt skriver jeg ikke løs på diskussions-sider hvad angår notabilitet for forskellige tegneseriefigurer og deslige - som der er en stor flok af her på den danske wiki - men lige netop det tidssammenfald at 'rathsack'-artiklen oprettes sammen med 'sagen' mod john peters, og så ganske konkret også med tanke på hvem der har oprettet den, så synes jeg det er relevant at betone {{notabilitet}} altså lige her bliver os dikteret . profileringen af det militære engagement i helmand og kandahar turde vel så også være Skabelon:Notabel . formelt tager jeg afstand fra din sidste bemærkning, der hvor du skriver 'han har måske sendt dig i byen' . 84.238.88.73 5. okt 2009, 09:26 (CEST)