Diskussion:Thorgils Sprakeleg

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Artiklens usikkerhed[rediger kildetekst]

Artiklen starter: "Thorgils Sprakeleg var en dansk[1] (eller svensk ?) (måske skånsk)" - På mig virker det lidt sært at der bruges spørgsmålstegn og parenteser på denne måde i en Wikipedia-artikel. Selvfølgelig skal det gøres klart at der er tvivl om hans oprindelse, men ville nogen have noget imod hvis det blev skrevet på en måde, så det er mere sammenhængende og ikke virker som om der direkte diskuteres i artiklen?

Det er da også muligt det kun er mig, der synes, det ser lidt forkert ud i et opslagsværk. Hvad mener I?

--92.243.251.182 21. maj 2014, 21:28 (CEST)[svar]

Det vil jeg give dig ret i. Jeg vil tage et kig på det, og se, om der er ikke er en bedre formulering. God dag. --Morten1997 (diskussion) 21. maj 2014, 21:30 (CEST)[svar]

"alternative bud er svensk eller skånsk" kan give grund til at han måske var svensk.188.179.123.130 26. nov 2017, 06:39 (CET)