Diskussion:Tidslinje for Kina

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kina Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kina, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Kinarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg synes ikke at det er relevant, at skrive, at Kinas historie er lang og kompliceret. Jeg vil ikke bare slette den, da jeg godt vil høre om der er andre der har kommentarer der viser for at den linie bliver. Grunden til at jeg ikke føler at den er relevant, er fordi at siden er en tidslinie og ikke en udredning af kinas historie. Som sagt, er det udelukkende højdepunkter og vigtige datoer. Desuden vil jeg ikke personligt mene at den er så kompliceret, lang er den dog. --Vestergaard 18. feb 2007 kl. 01:30 (CET)

Vi kan da godt fjerne den sætning - så kommer {{kun liste}} sandsynligvis på igen. Se i øvrigt en:Timeline of Chinese history for en tidslinje med en mere rimelig længde. --Palnatoke 18. feb 2007 kl. 08:10 (CET)
Har nu set den engelske, men jeg synes da, at den er lidt for udetaljeret. Men det er måske bare min opfattelse, at en tidslinie også gerne må være detaljeret?--Vestergaard 18. feb 2007 kl. 18:58 (CET)