Diskussion:Tokelau

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
New Zealand Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt New Zealand, et forsøg på at koordinere oprettelsen af New Zealandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Øerne bliver regeret af dronning Elizabeth af Storbrittanien. Men har også sin egen leder. Øernes nuværende leder hedder Neil Walter.

Særligt denne sætning fik mig til at sætte QA på. New Zealand er ganske vist et konstitutionelt monarki, hvor Elizabeth 2. af Storbritannien står i spidsen som statsoverhoved, men det er efter min bedste overbevisning misvisende at tale om, at hun skulle regere disse øer. Og hvorfor skal New Zealands premierminister ikke tildeles en rolle? Og hvad menes der helt præcist med "leder" i forbindelse med Neil Walter? Er hans rolle som Nicolai Wammens i Århus, Johannes Flensted-Jensen i Århus Amt eller Hans EnoksenGrønland? Eller noget helt fjerde? --Heelgrasper 15. jan 2006 kl. 01:34 (CET)