Diskussion:Top-level internetdomæner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Når der redirectes fra Internationale kendingsbogstaver (internet) bør dette vel også være artiklens overkrift, i stedet for CcTLD

Hvorfor? Redirects bruges jo netop, når der er flere mulige artikeltitler og man bliver nødt til at vælge én. Er Internationale kendingsbogstaver (internet) et mere udbredt navn end CcTLD?--Heelgrasper 4. nov 2005 kl. 21:43 (CET)
CcTDL er vist kun nørdesprog, er end ikke forklaret i selve artiklen. ligesom den mangler yderligere oplysninger om forkortelserne.
Du er mere end velkommen til at ændre og forbedre artiklen. Jeg synes bare ikke, at Internationale kendingsbogstaver (internet) er et bedre artikelnavn end CcTLD. Det nuværende navn giver 1.490 danske hits på google, mens det andet giver 0. Og så vidt jeg kan se, så er der ikke nogen af de 72 hits på internationale kendingsbogstaver, der handler om emnet for denne artikel. Så det ville blive et rent Wikipedia-internt navn. Hvis du kan finde et almindeligt, allerede brugt navn for artiklens emne har jeg intet imod, at artiklens titel bliver ændret til dette.--Heelgrasper 4. nov 2005 kl. 23:07 (CET)