Diskussion:Toppen af Poppen (album)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sangskrivere[rediger kildetekst]

Zeek, du skriver i din rettelse her at jeg ikke skal ændre ved din indskrivning af sangskrivere? Samtlige steder jeg har set sangskrivere skrevet op, står de ikke med fuldt navn, med blot med initialer. Uden at være i besiddelse af det pågældende album, vil jeg dog gå så langt som til at sige, at sangskriverne står nævnt på samme måde der. Tøndemageren 25. mar 2011, 19:39 (CET)

Jeg har taget sangskriverne fra BibZoom.dk Det er ikke altid standard at sangskriverne skrives "J.Jensen" i den såkaldte skriver-linje i album bookletten, men det er rigtigt at det er udbredt.--z33k 25. mar 2011, 19:58 (CET)
Da det er udbredt, må det absolut også være det vi går efter her? Plejer det ikke at være det mest udbredte der bruges på wikipedia eller har jeg misforstået noget? Tøndemageren 26. mar 2011, 16:50 (CET)
Desuden står det du har skrevet der stadigt, det er blot blevet forkortet til en mere læsevenlig version. Og de folk der har notabilitet har fået linket til deres artikel herinde. Resten kan jo blot laves, hvis det menes at de har notabilitet. Tøndemageren 26. mar 2011, 16:58 (CET)
Jeg er absolut uenig i, at din metode er mere "læsevenlig version." Jo, hvis 50% af sangene var skrevet og "Jens Jensen" og resten af "Hans Hansen", så ville det give god mening at forkorte begge til "J.Jensen" og "H.Hansen". Men her er der kun tale om få gengangere, så derfor bliver det IKKE mere læsevenligt at skrive " Jesper Dahl" som "J.Dahl" blot fordi han optræder to gange. Desuden er der ingen der ved hvem "T. Hinz" (aka Ezi Cut) er, når vedkommende ikke han artikel.--z33k 27. mar 2011, 15:53 (CEST)
Det er som udgangspunkt heller ikke vigtigt hvem personen er, men hvis du mener at folk bør vide hvem personerne er, kan du jo oprette artiklen såfremt personerne er notable (hvilket jeg mener at Ezi Cut er) og derigennem linke til dem. Desuden skriver du ikke kunstnernavn i sangskriverfeltet, men det rigtige navn (altså ikke Lars H.U.G., Jokeren, Szhirley etc., men Lars Haagensen, Jesper Dahl, Szhirley Rasmussen etc.) Håber også at du er med på at J.Dahl, Jesper Dahl og Jokeren er den samme og at han derfor optræder som sangskriver mere end blot to gange (hvilket i min optik også gør din kilde rimeligt tvivlsom, i og med at den ikke konsekvent bruger samme navn om samme sangskriver)? Tøndemageren 27. mar 2011, 18:38 (CEST)
"Desuden skriver du ikke kunstnernavn i sangskriverfeltet". Siger hvem? Det kommer hen an på kilden, som i dette tilfælde er BibZoom.dk. Og albummet bruger i dette tilfælde ikke konsekvent kunstnernavn eller fødselsnavn. FYI så er det lige så udbredt at bruge et alias i sangskriverlinjen i fysiske album booklets som det modsatte er. Ang. "hvilket i min optik også gør din kilde rimeligt tvivlsom", så håber jeg du er klar over, at det ikke er BibZoom.dk der har fundet på hvilke sangskrivere der er krediteret (eller mig for den sags skyld). Det er pladeselskabet/distributøren af indholdet der "tagger" filerne med sangskriver-information. Du vil formodentlig finde samme information hvis du købte albummet på iTunes.--z33k 27. mar 2011, 18:54 (CEST)

Redigeringskrig[rediger kildetekst]

Denne artikel er låst indtil I bliver enige om hvordan den skal se ud. Jeg tager ikke stilling til indholdet og hvilken version der er "rigtig", men det hjælper ikke at I bliver ved med at slette hinandens bidrag. Knud Winckelmann 27. mar 2011, 15:43 (CEST)

Opfinde egne sangskrivere?[rediger kildetekst]

Til Zeek Hvad mener du med at jeg opfinder mine egne sangskrivere? Jeg skriver blot deres rigtige navn i sangskriverfeltet, som det er kutyme at gøre det. I sangskriverfeltet skrives ikke kunstnernavnet op, men derimod kunstnerens rigtige/borgerlige navn. Det er desuden fuldstændig meningsløst at skrive Jokeren et sted og Jesper Dahl et andet sted, da det er én og samme person - og der fremstår de som værende to vidt forskellige personer, hvilket blot er med til at forvirre. mvh Tøndemageren 2. apr 2011, 22:05 (CEST)

Hvis Lars H.U.G. er krediteret som Lars H.U.G. i kilden (BibZoom.dk), skal han selvfølgelig ikke krediteres Lars Haagensen, det er da indlysende. Det er dét jeg mener med, at du opfinder dine egne navne.--z33k 2. apr 2011, 22:45 (CEST)
Hvorfor skal han ikke det, det er jo mandens navn? Ligesom at Jokeren hedder Jesper Dahl, Szhirley hedder Szhirley Rasmussen etc. Så jeg opfinder faktisk ikke egne navne, jeg skriver blot hvad manden reelt hedder. Hvad er dit problem med det? Tøndemageren 3. apr 2011, 14:00 (CEST)
Mit problem er, at DU synes at mene at det er op til dig hvordan kunstnerne skal krediteres. JEG forholder mig til hvordan kunstnerne er krediteret jf. kilden (BibZoom.dk).--z33k 3. apr 2011, 15:14 (CEST)