Spring til indhold

Diskussion:Tranum

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Højhastighedsinternet[rediger kildetekst]

Jeg har skrevet følgende postulat: "Tranum var den første by eller landsby i Europa hvor 1 GBps er tilgængelig for alle." Jeg kan ikke vise til nogen link som dokumenterer dette. Men jeg kan heller ikke finde link til nogle andre byer eller landsbyer i Europa hvor alle indbyggere har mulighed for 1 GBps forbindelse.

jeg har lagt tilbage afsnittet om Digital kommunikation. Det er fejl i flere artikler på nettet -1GBps er tilgængelig allerede i dag. Se : http://www.bredbaandnord.dk/Files/Billeder/2011/Pressemeddelelser%202011/Digitale%20Tranum%20-%20pressemeddelelse%20-%2026.11.2011.pdf

Fejlen opstod ved at en medarbejder i kommunen mente at januar 2012 er mere end et år frem i tid, og dette er dessverre plukket op af flere nyhedssites. Vi arbejder med at få kommunen til at rætte oplysningerne.

Du har god grund til at beskrive højhastighedsforbindelsen i artiklen, det er flot at Tranum er så langt fremme på it-området:-). Det er dog meget vigtigt, at du benytter konkrete referencer og udelukkende skriver, hvad der kan dokumenteres. At du ikke kan finde beskrivelser af, at andre steder har så hurtige forbindelser, det er ikke det samme som, at de ikke findes, men i stedet at det i givent fald er en sjældenhed og muligvis er Tranum også først. Så beskriv primært bredbåndsforbindelsen og tilføj et "muligvis" første by med 1GB. --Patchfinder 30. nov 2011, 01:00 (CET)