Diskussion:Uganda

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel er en del af WikiProjekt Verdens lande, et forsøg på at forbedre artikler om verdens lande på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Huskeliste for Uganda: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Aktuelle begivenheder[rediger kildetekst]

Hvorfor skulle aktuelle begivenheder ikke være med? Det er da netop det, der er mediets styrke.. --Palnatoke 2. okt 2007, 14:11 (CEST)

I givet fald bør de pågældende begivenheder angives mere datofæstet end blot: "for tiden". Desuden mener jeg ikke, at mindre afvigelser fra det normale vejr i Uganda har tilstrækkelig encyklopædisk interesse. Under alle omstændigheder ikke en interesse, der kan retfærdiggøre, at oplysningen indføres i artiklens allerførste afsnit. Det bør i givet fald indføres i en passe underrubrik. Dog mener jeg som sagt slet ikke, at det har tilstrækkelig encyklopædisk interesse. --Law Lord 2. okt 2007, 15:21 (CEST)

Kagera-floden[rediger kildetekst]

" Floden udgør et af verdens største flodsystemer med en længde på cirka 6.670 kilometer. Afvandingsområdet er omtrent 3.250.000 km2, hvilket modsvarer omkring 10 % af Afrikas areal. Udløbet ved mundingen er 2.830 m3 per sekund. Victoriasøen betragtes normalt som Nilens vigtigste kilde. Søen har dog flere tilløb af anselig længde fra andre store søer i det østafrikanske riftsystem. Nilens fjerneste kilde er Ruvyironza-floden i Burundi, en af Kagera-flodens øvre forgreninger. Kagera strækker sig 690 kilometer, inden den når Victoriasøen."

Jeg synes, det virker uklart, hvad disse oplysninger har med Uganda at gøre. Derimod står der intet om, at floden Kagera er grænseflod mellem Tanzania og Uganda, samt at den løber et stykke i Uganda. Jf. https://da.wikipedia.org/wiki/Kagera