Diskussion:Uganda

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
BlankMap-World.svg Denne artikel er en del af WikiProjekt Verdens lande, et forsøg på at forbedre artikler om verdens lande på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Stock post message.svg Huskeliste for Uganda: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Aktuelle begivenheder[redigér wikikode]

Hvorfor skulle aktuelle begivenheder ikke være med? Det er da netop det, der er mediets styrke.. --Palnatoke 2. okt 2007, 14:11 (CEST)

I givet fald bør de pågældende begivenheder angives mere datofæstet end blot: "for tiden". Desuden mener jeg ikke, at mindre afvigelser fra det normale vejr i Uganda har tilstrækkelig encyklopædisk interesse. Under alle omstændigheder ikke en interesse, der kan retfærdiggøre, at oplysningen indføres i artiklens allerførste afsnit. Det bør i givet fald indføres i en passe underrubrik. Dog mener jeg som sagt slet ikke, at det har tilstrækkelig encyklopædisk interesse. --Law Lord 2. okt 2007, 15:21 (CEST)