Diskussion:Under Al Kritik

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Altså, der linkes til denne side fra [punk] og jeg vil da mene at Under Al Kritik spiller en stor rolle i nutidens danske punkmiljø.

Det er allerede besluttet at man godt kan skrive om egne projekter på wikimedia, bare det ikke bliver for selvpromoverende.

Jeg syns den skal blive.

- Matias.

Jamen så skal der da fyldes lidt (neutralt) på! Som den ser ud nu er der få ord og et eksternt link - det kan da ikke være meningen.....

Indholdet som det står nu vil jeg mene er informativt. Der er ingen kvalitetsudsagn, kun fakta. Hvad kan der ellers skrives om et band, neutralt? Holdte koncerter, CDer/LPer udgivet, og links til anmeldelser? --Fjulle 31. dec 2005 kl. 18:26 (CET)

Jeg har fyldt lidt på og fjernet {{Reklame}}

--Gunner Poulsen 16. jan 2006 kl. 01:43 (CET)

Hvilke udgivelser på har dette band haft? --Maitch 16. jan 2006 kl. 01:45 (CET)
Jeg vil lige påpege, at det er samme person som har skrevet denne artikel, der har indsat et link til denne side i punk-artiklen uden at tilføje andet, så det er ikke et godt argument. --Maitch 16. jan 2006 kl. 01:50 (CET)
Ikke for at være bitter, men jeg har lige fået slettet en artikel om et projekt jeg har deltaget i, på trods af, at det kunne være af interesse for de mange tusinde mennesker vi har spillet for, så måske burde der være lidt konsekvens ;) Aj - det er en spøg - jeg synes det er fint med oplysning, og tænk nu hvis en enkelt bruger syntes det var fedt at der stod noget om lige netop hans yndlingsband - er det så ikke lidt fjollet at det skal komme an på om musikeren selv har skrevet det, hvis han i øvrigt kan holde det på et sobert niveau? (den omtalte artikel er LiteSound - se diskussionen) AceMcPace 16. jan 2006 kl. 01:53 (CET)
Jeg har indsat {{slet}} på artiklen. Artiklen er tydeligvis skrevet af dem selv. De indsætter links på andre sider for at retfærdigøre deres eksistens eller bare få mere reklame. Bandet har ikke så vidt jeg kan læse på deres hjemmeside ikke fået udgivet et album ved et pladeselskab. Vi skal ikke gøre Wikipedia til et sted, hvor alle ukendte bands kan komme for at få gratis reklame. På enwiki går dette under "speedy deletion". --Maitch 16. jan 2006 kl. 01:58 (CET)
Dette er decideret censur, og jeg synes ikke folk som dig burde være på wikipedia! Det er et punk band, og de fleste punk bands udgiver på DIY pladeselskaber(altså, deres egne udgivelser). Under Al Kritik er en af vor tids mest prominente danske punk bands, og fortjener at blive nævnt her. Desuden var dig mig selv(Matias Jensen, København), der skrev det, og jeg er ikke medlem af dette (Odenseanske) band. På enwiki ville denne artikel blive siddende, for der er brugerne ikke slaver af en alvorligt korrupt dansk musikindustri ~ Matias.
På enwiki vil dette band gå under kriteriet "Speedy deletion" jf. en:Wikipedia:Criteria_for_speedy_deletion. --Maitch 24. feb 2006 kl. 21:36 (CET)
Jeg synes at man skal være meget varsom med at slette andres værker. Der er intet i denne artikel der kan genere nogen. Så jeg forstår ikke hvad denne diskussion skal til for. Jeg stemmer IMOD sletning (på trods af at jeg intet har med bandet at gøre! --Gunner Poulsen 16. jan 2006 kl. 02:00 (CET)
Jeg vil lige nævne til Gunner Poulsen, at en af Wikipedias vigtigeste regler er, at man ikke skal skrive om sig selv eller ting man er involveret i. Dette er en overtrædelse af den regel. --Maitch 16. jan 2006 kl. 02:05 (CET)
Det kan være, at det er en fan af UAK der har skrevet dette, men jeg vil glæde og stolthed skrive en artikel om UAK igen, selvom jeg ikke er andet end fan - Og jeg skriver nok nogenlunde det samme som der stod i den gamle artikel. Det kan være dette generer jer, men jeg synes personligt I burde skamme jer over at slette en god beskrivelse af Under Al Kritik kun fordi det er en entusiast der har skrevet den. Mvh. Matias.
Nu er det dig selv der oprindeligt skrev artiklen, så hvorfor omtale dig selv i tredje person? --Maitch 24. feb 2006 kl. 21:36 (CET)
Fordi jeg ikke kunne huske om jeg havde skrevet den eller ej - men nu har jeg tjekket efter :) Undskyld forvirringen. Og jeg er selvfølgeligt ikke medlem af UAK, hvis det behøver at blive understreget. -Matias.