Diskussion:Undervandsbåd

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Icone2 no.svg Artiklen Undervandsbåd har tidligere været foreslået som kandidat til at blive vist på Wikipedias forside som ugens artikel, men fik ikke nok stemmer til at blive valgt.

Stock post message.svg Huskeliste for Undervandsbåd: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Flytning[redigér wikikode]

Jeg mener at artiklen bør placeres under ubåd - det er klart den mest almindelige betegnelse. -- JGC 12. dec 2007, 12:11 (CET)

Enig. hebster 12. dec 2007, 12:17 (CET)
Jeg ville nu nok forvente at finde artiklen under begrebets fulde navn og ikke under noget forkortelseslignende. --Palnatoke 12. dec 2007, 12:41 (CET)
Et lignende tilfælde: Fly redirecter til Flyvemaskine. --Palnatoke 14. dec 2007, 08:42 (CET)

Bør udbygges[redigér wikikode]

Emnet undervandsbåd kan bære en meget større artikel. Meget vil være henvisninger til artikler om specialudstyr osv. og bestemte, interessante ubådstyper. Måske skulle jeg kigge på det en gang, jeg har en raptus med undervandsbåde. Men andre er velkomne til at udvide eller nævne emner her, der bør tages med. Ditlev Petersen (diskussion) 15. jul 2013, 23:47 (CEST)

Jeg skriver artiklen radikalt om snarest. Den er, diplomatisk sagt, ikke så vellykket. Ditlev Petersen (diskussion) 23. sep 2013, 21:36 (CEST)

Ny artikel[redigér wikikode]

Den blev lidt større, end jeg havde tænkt mig. Og stadig er der meget, der kunne være omtalt. Det er IKKE en oversættelse af den engelske artikel. Vi bør overveje, om artiklen ikke skal friskes op med flere billeder. Ditlev Petersen (diskussion) 18. okt 2013, 22:18 (CEST)

Lovende?[redigér wikikode]

Jeg synes, i al ubeskedenhed, at artiklen er blevet ganske rimelig, ikke mindst med de billeder, der er kommet til. Hvad der måske mangler, er henvisninger til andre artikler. Men vi har ikke ret mange af disse artikler (Type XXI og Type VII for eksempel). Vi kunne også henvise til den japanske hangarubådstype og til sænkningen ef General Belgrano. Og måske også "berømte forlis". Der er nok også andre mil~itære hændelser, der bør henvises til. Ditlev Petersen (diskussion) 3. maj 2015, 04:15 (CEST)