Diskussion:Uniformerede korps

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

hvorfor er det man skriver at FDF og DUI Leg og virke ikke er spejdere, når de så i fakta boksen er noteret som spejdere. det virker misvisende (Skrev 80.198.208.82 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det kan du synes, men når FDF i navigationsboksen står nævnt, afspejler det at det er ganske udbredt at betragte dem som en slags spejdere. Det samme gør sig ikke gældende for DUI. --Palnatoke 17. jun 2010, 12:43 (CEST)

at det er udbredt at betragte dem som spejdere gør dem jo ikke til spejdere, det er vigtigt at kende forskellen mellem det at være spejder og det at være FDF'er eller medlem af DUI Leg og Virke. måske ser aktiviteterne ens ud, men aktiviteterne i spejderbevægelsen er ikke det vigtigste for at udvikle børn og unge, det er metoderne og principperne der er baggrunden for spejderbevægelsen, som er med til at "udvilke børn og unge til selvstændige individer der er klar til at påtage sig et ansvar i samfundet". (Skrev 87.56.183.121 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)