Diskussion:Urinsex

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Artikelnavn?[redigér wikikode]

Urofili, Urinsex og Champagnesex redirecter allesammen til denne artikel. Den første er strengt taget en seksuel orientering/præference, mens de to andre er (i lighed med "watersports") seksuelle aktiviteter, men artiklen bør vel sådan set ligge under et navn, som ikke har så tydeligt slang-præg. Jeg ved ikke om der er stof nok til at have separate artikler om orientering og praksis. --Palnatoke 23. dec 2006 kl. 20:12 (CET)

Måske er det et udtryk for samtiden, hvor internettet dominerer ved udvikling af gloser og sprogbrug, mens gængse udtryk bliver mindre almindelige. Dermed er 'Watersports' mere relevant for emnet end tidligere gængse termer. --Zep73 23. dec 2006 kl. 20:20 (CET)
Måske er det også et udtryk for den samtid vi lever i, at der findes små subkulturer forskellige steder på internettet, der tilsyneladende lider af et kollektivt storhedsvanvid. Med andre ord, verden er andet og mere end hvad der foregår mellem sexfikserede teenagere og diverse pornosites. Og for at gøre min holdning klar, så mener jeg at denne artikel burde flyttes til en mere fornuftigt titel. Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 23. dec 2006 kl. 20:29 (CET)
Dette handler hverken om 'kollektiv storhedsvanvid' eller 'seksfikserede teenagere'. --Zep73 23. dec 2006 kl. 20:35 (CET)
Der er i allehøjeste grad tale om storhedsvanvid, hvis du forestiller dig at internettet har nogen særlig normativ funktion i forhold til sprogbrug. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 23. dec 2006 kl. 20:38 (CET)
Din ihærdighed er imponerende - viser du er en ildsjæl ligesom jeg - men dine argumenter er usaglige. --Zep73 23. dec 2006 kl. 20:47 (CET)
Jeg prøver nu bare på at komme med den samme form for skråsikkerhed som du selv benytter. Nu hvor du har set at jeg ikke har nogle argumenter overhovedet, burde du måske begynde at lede efter dine. Vi er tilbage ved det samme standpunkt som du fremsætter på Diskussion:Webmaster, nemlig: "Jeg har ret, fordi jeg siger jeg har det". Det er bare ikke sådan klaveret spiller her. Vi er altså nødt til at have et lidt mere velfunderet grundlag for artiklerne, end din egen personlige opfattelse. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 23. dec 2006 kl. 20:54 (CET)
Okay, jeg gir fortabt, jeg erkender mine manglende kundskaber af dette emne. --Zep73 23. dec 2006 kl. 21:02 (CET)

Uanset hvad, så har opslagsordet "urinsex" den fordel at det i sig selv forklarer det meste, mens de andre ord kræver en længere indledende forklaring. --Palnatoke 23. dec 2006 kl. 21:05 (CET)

"urinsex" er et passende artikelnavn. Jeg svært ved at se hvordan "watersports" kan komme i kategorien Internetslang; men jeg må da tilstå at jeg også har lidt svært ved at se den kategoris eksistensberettigelse. --Leo Laursen 24. dec 2006 kl. 12:39 (CET)
Jeg synes også den skal flyttes. Lad os bekæmpe de engelske udtryk. --Tjernobyl 23. mar 2007 kl. 23:38 (CET)