Diskussion:Våbenloven

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Burde artiklen ikke flyttes til WikiSource --Fredelige 30. mar 2008, 16:46 (CEST)

Det er jo "bare" den almindelige lovtekst, som ellers ligger fint og godt på retsinformation. Flyttes teksten over på wikisource, bliver den ikke opdateret, og derfor med tiden forældet. --Pugilist 30. mar 2008, 16:50 (CEST)
Ikke desto mindre er det ikke Wikipedias opgave at bringe komplette kildetekster, lovtekster eller tilsvarende. Det er Wikipedias opgave at beskrive disse. Hvis man ønsker at bringe en komplet lovtekst, så hører det ganske rigtigt hjemme på Wikisource. --|EPO| 30. mar 2008, 17:02 (CEST)
Der er vel næppe den store uenighed om, at artiklen ikke skal ligge på Wikipedia i den foreliggende form (tværtimod). Min reservation på forslaget om at lægge teksten over på Wikisource går alene på det betimelige i den arbejdsopgave, når henses til at der er glimrende databaser for den slags, tilmed databaser, der altid er ajour. Det er vel næppe meningsfyldt at lægge indholdet af retsinformation over på wikisource for blot at skabe en parallel (ikke opdateret) database. --Pugilist 30. mar 2008, 17:27 (CEST)
Jeg forstod dit indlæg som en fortaler for, at beholde lovteksten på Wikipedia. Men som udgangspunkt synes jeg heller ikke, at der er meget nytte i at placere en gældende lovtekst på Wikisource. Af forskellige årsager, kan det være praktisk at placere en ikke længere gældende lovtekst. --|EPO| 30. mar 2008, 17:30 (CEST)