Diskussion:Vælte køer

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Denne artikel er ikke en joke, den handler om en joke, så den der "Joke" skabelon bør fjernes. --Ktp72 12. sep 2006 kl. 11:33 (CEST)

Det er jeg helt enig i. Artiklen beskriver indholdet af en vandrehistorie og forsøger ikke at få læseren til at tro på, at det er muligt (eller hensigtsmæssigt) at vælte køer! Jeg opfatter artiklen som en saglig behandling af emnet - selvom den er lidt "skæv"!--Bsh 12. sep 2006 kl. 12:01 (CEST)
Jeg har fjernet skabelonen igen, da vandrehistorien åbenbart findes. Derimod er jeg stadig af den mening, at denne artikel driver beskrivelsen ud i det absurde. Den burde begrænse sig til at behandle vandrehistorien og ikke blande alle mulige mystiske argumenter ind i beskrivelsen.--Sir48 (Thyge) 12. sep 2006 kl. 12:06 (CEST)
Personligt har jeg ikke noget problem med at en beskrivelse af et så åbenlyst aburd fænomen driver sine forklaringer ud i det absurde, sålænge artiklen indenfor sit eget emne, hvilket jeg mener at denne artikel gør. --Ktp72 12. sep 2006 kl. 13:33 (CEST)
Helt ærligt, lad os nu få det her ned på jorden. Som en enfoldig Københavner der dårligt nok nogensinde har set en ko, har jeg lagt øre til denne historie mange gange. Da jeg så valgte en gang for alle at forstå om dette var rigtigt eller en skrøne, så søgte jeg på Google og det første som kom op var en lang engelsk artikel på Wikipedia. Jeg syntes det var en god artikelt fordi den udfra NPOV beskriver både hvad som er for og i mod og dette med konkrete sammenligninger, men også med eksterne reference til andre. Jeg fandt den læseværdig og valgte at oversætte den til dansk, hvorefter andre har brugt tid på at justere sprog og andre fejl. Skulle vi ikke stoppe skabelonkrigen og så bruge vores tid på nogle af alle de artikler som er for små og ustrukturede fremfor denne??? - Lad mig endelig hører hvad det er jeg har misforstået - VicVal 12. sep 2006 kl. 23:05 (CEST)
Nogle artikler er for små og ustrukturerede; andre er for store og ustrukturerede. Jeg sletter gerne det overflødige. --Palnatoke 12. sep 2006 kl. 23:56 (CEST)
Jeg ved ikke helt om Palnatoke hentyder til, at artiklen om at vælte køer er "stor og ustruktureret" - det er ikke mit indtryk af artiklen i hvert fald. Men jeg synes tilstedeværelsen af den viser Wikipedia som et alsidigt værk, hvor snart sagt alle former for viden er samlet. Det er sikkert en artikel, der henvender sig til relativt få mennesker, men jeg kan ikke andet end at opfatte den som et udtryk for alsidighed.--Bsh 13. sep 2006 kl. 09:21 (CEST)

Nu er der mere i udtrykket end bare en vandrehistorie. I det mindste i min omgangskreds, er det et udtryk på linje med "At slå til søren", og tilsvarende eufemismer for at gå ud over de daglige normer for opførsel. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 13. sep 2006 kl. 09:38 (CEST)