Spring til indhold

Diskussion:VU Århus

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Der skrevet et udkast til en artikel om VU-Århus, hvor det primære arbejde har bestået i at fremstille en liste over tidligere formænd i en forening som snart har levet i 100 år. Den er dog blevet foreslået slettet, da den er blevet betraget som en reklame?

Efterfølgende er der rettet i artiklen så den i højere grad blot fortæller de tørre facts. Derved vil jeg da gerne vide hvad der skal ændres førend den ikke betragtes som reklame længere? (Skrev Mp67533 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Du skriver anonymt, at der efterfølgende er rettet i artiklen, det kan man ved selvsyn i historikken se, at det ikke er sandt! --Villy Fink Isaksen 24. nov 2007, 14:03 (CET)

Listen med formænd har vist ingen encyklopædisk relevans. Den skal hellere omdannes til løbende tekst, hvori de mest nævneværdige formænd nævnes. Ligeledes kan listen over bestyrelsen slettes, og adressen er heller ikke relevant i sig selv. Derudover mangler kilder til nogle af påstandene, bl.a. at VU Århus skulle være blandt de mest aktive lokalforeninger af VU. --PhoenixV 24. nov 2007, 20:36 (CET)