Diskussion:Valhalla (tegnefilm)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Valhalla er vel tegneserie før tegnefilm? --Palnatoke 10. maj 2006 kl. 13:37 (CEST)

Dette er nok den dårligste filmartikel på dansk Wikipedia, og for at gøre elendigheden komplet linker "Andre sprog" til den forkerte artikel på engelsk Wikipedia! --Cineclopedia 19. jun 2007, 00:14 (CEST)

Du er mere end velkommen til at forbedre artiklen. Fx forstår jeg ikke, hvorfor du ikke rettede den forkerte interwiki, men nu skal jeg da gøre det for dig. --Heelgrasper 19. jun 2007, 01:22 (CEST)
Fint -- jeg troede, det var Wikipedias robotter, der stod for den slags interwiki-halløj. --Cineclopedia 19. jun 2007, 01:52 (CEST)