Diskussion:Vattenfall

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Rasmusbudde skriver, efter at han har ændret kraftværkernes navne til de tyske navne: "Lad venligts være med at gendanne". Jeg kan med fuld ret sige det samme, og jeg vil gerne høre hvilken lov eller lovmæssigt erhvervet rettighed forlener Rasmus gendannelse med større legitimitet end min?. Ved at Rasmusbudde nu har gendannet, er 10 minutters arbejde fra min side spildt, idet jeg netop havde sdat et nyt billede ind, som jeg nu skal til at sætte ind igen - denne gang sætter jeg det ind f-ø-r jeg gendanner, for at undgå endnu et tab af data og arbejde, magen til det,som lige er sket.John Peters 2. jul 2008, 12:37 (CEST)

Hej John lad mig give dig et godt råd. Gendan inden du sætter billedet ind, for hvis du gendanner efter får du bare samme resultat. Desuden vil jeg sige at eftersom vi stadig er igang med en diskution om navnene på kraftværkerne skal du ikke skrive dem på dansk du er velkommen til at skriv at de har kraftværker i Bloxberg, Rostock, Idustriepark Schwarze Pumpe osv. --Rasmusbudde 2. jul 2008, 12:53 (CEST)
Jeg undrer mig bare over at artiklen så hedder Vattenfall og ikke Vandfald:-)
Vi har ikke helt samme regel om 3 reverts som på en:, men jeg er da fristet til at beskytte siden til I bliver enige, for det der frem-og-tilbage er da spild af energi. Og m.h.t. gendannede billeder, så kopier fra historikken - det er 30 sekunders arbejde i højden. --Jørgen 2. jul 2008, 13:38 (CEST)

Kategorisering[rediger kildetekst]

Jeg undrer mig over hvorfor artiklen er tilføjet kategorien "Virksomheder i Tyskland". Der er vel tale om en svensk virksomhed, selv om den har værker liggende i Tyskland? (Skrev 87.49.34.212 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Kategorien hedder egentlig "Virksomheder fra Tyskland". Kategorierne "Virksomheder fra XXX" er til for virksomheder, der har hjemsted i det pågældende land. Og Vattenfalls hjemland er altså Sverige. Datterselskaber med base i andre lande, kan kategoriseres i sådanne landekategorier, når artiklerne om dem bliver skrevede.
Derudover skal artiklen kun være i kategorien "Vattefall", da denne kategori allerede er underkategori til en række glimrende kategorier. --|EPO| COM: 14. nov 2009, 11:49 (CET)