Diskussion:Vesterport (København)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Københavns historie Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Københavns historie, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Københavns historie-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Ifølge http://www.historie-online.dk/nyt/gd_20000.htm er der for tiden opstillet en 1:1 model af Vesterport på Rådhuspladsen i København. Det kunne måske være en god detalje at få et foto af den til artiklen her. Og der er vel et par københavnere med digitalkamera blandt wikipedianerne? --Heelgrasper 7. sep 2006 kl. 19:45 (CEST)

Jeg får muligvis tid i morgen - ellers først torsdag. Andre med en mere præcis og/eller kortere tidshorisont? --|EPO| 7. sep 2006 kl. 20:05 (CEST)

Jeg prøver lige igen her, da der tilsyneladende endnu ikke er dukket et billede op:) Så vidt jeg lige kan se "forsvinder" modellen muligvis igen den 24. i denne måned, så det skal til at være, hvis der skal tages et billede. --Heelgrasper 18. sep 2006 kl. 23:08 (CEST)