Diskussion:Vesthimmerlands Museum

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sammen skriv med Museumscenter_Aars[redigér wikikode]

Jeg opdaged lige at denne artikel faktisk er en mindre udgave af Museumscenter_Aars, og disse burde nok sammenskrives. Maaske med et link der automatisk foere fra denne side til den anden. --HilgeJohan (diskussion) 25. jul 2019, 15:19 (CEST)

Hej. Det er fordi Vesthimmerlands Museum først og fremmest er en kulturinstitution. Og som sådan omfatter den flere museer og funktioner. Se her f.eks. : Om Museet. At der under kulturinstitutionen Vesthimmerlands Museum så også er et museum af samme navn, skaber naturligvis noget forvirring. Jeg kender ikke baggrunden, men gætter på der har været tale om nogle sammenlægninger og fusioner efter kommunalreformen i 2007. Bare et gæt. RhinoMind (diskussion) 26. jul 2019, 00:26 (CEST)
Hejsa. Men teksten til de to artikler er stadig naesten ens, det ville nok vaere bedre hvis teksten i de to artikler i det mindste afspejlede hvordan disse institutioner/museumer er forskelige fra hindanden. Saa der ikke er to forskellige artikler med det samme indhold.--HilgeJohan (diskussion) 26. jul 2019, 11:18 (CEST)
Ja, jeg er for så vidt enig i at de burde kunne sammenskrives til én artikel, hvor ligheder og forskelle forklares tydeligt. Lyder som en fornuftig og god idé. Jeg tror egentligt også det var lige præcis dét som der tidligere var forsøgt? RhinoMind (diskussion) 29. jul 2019, 17:59 (CEST)