Diskussion:Vildmarksliv

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Afsnittet rehabilitering[rediger kildetekst]

Jeg må protestere over afsnittet omkring rehabilitering. Man kan ikke anvende ordet succes omkring anvendelse af vildmarksture til dette formål.

Dels har den ameriakanske regering i 2007 frigivet en rapport, som melder om tallige dødsfald i forbindelse med disse ture.

RESIDENTIAL TREATMENT PROGRAMS - Concerns Regarding Abuse and Death in Certain Programs for Troubled Youth, United States Government Accountability Office

Dels har Odense kommune forsøgt konceptet med store problemer og efterfølgende retssag mod deltagerne som følge af deres naturlige reaktion.


62.243.186.70 20. apr 2008, 20:33 (CEST)

Helt enig![rediger kildetekst]

Kender godt til problematikken omkring om et dansk eksempel, som i forvejen var dømt til at mislykkes. Strenge autoriteter og kriminelle går sjælendt hånd i hånd, som vand på en gås (begge veje). Det samme kan siges om de amerikanske ture, hvor der tydeligvis er mangel på respekt for individet der deltager. Det nævnte eksempel med Q-courage havde jo for øvrigt mere med at male sommerhus at gøre, end vildmarksliv. Det nævner Peter Skaarup heller ikke noget om, fordi han kun ser det fra et indvandrerpolitisk/økonomisk vinkel. At han bruger ordet "ballademagere", hvilket er fremmedgørende, viser at han ikke går ind for anerkendende pædagogik. Men jeg er generelt enig i din anmærkning, så jeg laver det selvfølgelig om. Tak for inspirationen.Quest 17. jul 2010, 13:18 (CEST)