Diskussion:Viljandi

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Estland Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Estland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Estland-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Hanse Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Hanse, et forsøg på at koordinere oprettelsen af hanserelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Skulle vi kalde artiklen for Viljandi, som er det nuværende estiske navn på byen? Fellin er det gamle tyske navn. Felin er jeg ikke sikker på, at der er noget, der hedder. MVH Hede2000 11. nov 2005 kl. 11:04 (CET)

En google-søgning efter "felin dannebrog" giver godt 100 hits, mens "fellin dannebrog" giver ca. 50. --Palnatoke 11. nov 2005 kl. 11:12 (CET)

Viljandi er det rette navn[redigér wikikode]

Jeg er enig i, at artiklen burde hedde "Viljandi" - ikke Fellin/Felin. Jeg vil foreslå, at de interne henvisninger, der laves, indeholder henvisningen "Viljandi| Fellin" eller alternativt, at man automatisk ved søgning på navnet Fellin omdirigeres til Viljandi.--Rmir2 19. sep 2008, 09:39 (CEST)

Vi kan bare flytte artiklen - så kommer siden Felin (Estland) til at få indholdet '#REDIRECT Viljandi'. Der er som sådan ingen grund til at rette i de links, der peger på Felin (Estland). --Palnatoke 19. sep 2008, 09:56 (CEST)
Nu er den flyttet. Viljandimaa skulle lige flyttes væk først. --Palnatoke 19. sep 2008, 09:58 (CEST)