Diskussion:Villingerød Kirke

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Når kirken kom til at ligge for sig selv, så skyldtes det et politisk kompromis i sognerådet. Kunne denne påstand evt. uddybes? --Broadbeer 18. sep 2006 kl. 22:38 (CEST)

Det en Haabet-påstand, som selv Haabet nok ikke kan huske kilden til (og eftersom han ikke er her mere ville det heller ikke hjælpe). Kirken har 100 års jubilæum om nogle få dage, så det kan være, at der kan fremfindes lidt information i den forbindelse. I øvrigt ser det ud til, at kirkens hjemmeside er flyttet til http://www.villingeroed-kirke.dk/, men det er lidt svært at afgøre 100% sikkert. --Heelgrasper 18. sep 2006 kl. 23:31 (CEST)
Tak for opklaringen :). Ang. hjemmesiden ser den ud til bare at være en indgang til den "rigtige" hjemmeside. --Broadbeer 19. sep 2006 kl. 00:25 (CEST)
Så vidt jeg kan se, er indholdet ikke det samme på de to sider, men jeg studerede dem ikke i detaljer. --Heelgrasper 19. sep 2006 kl. 00:33 (CEST)
Sagen er at der på den "nye" hjemmeside kun er indholdet på forsiden, mens alle links fører til den "gamle" side på

http://www.villingeroed-kirke.dk/ --Broadbeer 19. sep 2006 kl. 01:47 (CEST)

Nu bliver jeg lidt forvirret. Den "gamle" hjemmeside må være http://www.villingeroed.folkekirken.dk/ og den "nye" http://www.villingeroed-kirke.dk/. Jeg kan ikke se, at de overhovedet linker til hinanden, men den "gamle" omtaler fx konfirmationer i 2005 som fremtidige begivenheder, mens der på den nye er flere elementer, som er fornyet i august 2006, og hjemmesiden ser i det hele taget ud til at være under opbygning.
Hvor er det du finder links fra den "nye" side til den "gamle"? --Heelgrasper 19. sep 2006 kl. 02:03 (CEST)
Tror jeg skal have mig nogle stærke briller 8) Jeg har siddet og bildt mig selv ind at forsiden var på http://www.villingeroed.folkekirken.dk/ og ikke på den nye side som du omtaler. Jeg tror bare jeg går i seng. --Broadbeer 19. sep 2006 kl. 02:12 (CEST)