Diskussion:Vinter-OL 1952

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
OL Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt OL, et forsøg på at koordinere oprettelsen af OL-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 1950'erne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 1950'er-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Norge Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Norge, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Norgerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Siebrand satte slettemarkør SpeedyImage:Flag_of_Bulgaria_1946-1967.gif: {{FOTWpic}}{{speedy|Non commercial}}(diff);

-- CommonsTicker 1. okt 2006 kl. 12:15 (CEST)

vedr. rettelse af spillested[rediger kildetekst]

Iht. Vinter-OL i Drammen blev kampene Polen-Tjekkoslovakiet og Canada-Finland spillet i Drammen - jeg har fjernet oplysningen om at Tjekkoslovakiet-Finland skulle være blevet spillet i Sandvík - det virker ikke sansynligt, at der blev spillet ishockey på Færøerne. - apw 25. jun 2007, 23:22 (CEST)