Diskussion:Vitskøl Kloster

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Herregårde Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Herregårde, et forsøg på at koordinere oprettelsen af herregårdsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Arkæologi og Oldtid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Arkæologi og Oldtid, et forsøg på at koordinere oprettelsen af arkæologi- og oldtidsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hej derinde :-) Hjælp mig lige. Jeg har forfattet den første artikel om Vitskøl Kloster. Siden sat mig bedre ind i emnet og nu lavet en omskrivning og rettet enkelte faktuelle fejl. Omskrivningen ligger på PDFnet, hvortil der er linket.

Men jeg tør ikke bare tage al teksten og sætte ind på Wiki - så forsvinder jo alle Wiki-links, hvis jeg forstår systemet korrekt.

Hvem kan hjælpe eller sige hvordan jeg gør'et ?

Bedste hilsener Tommy--PDFnet 8. aug 2006 kl. 21:40 (CEST)

Du bliver skam nødt til at kopiere teksten og skrive [[ og ]] alle stederne :) --|EPO| 8. aug 2006 kl. 21:55 (CEST)

Ok, det får jeg få lige gjort inden så længe. Tak for svar. --PDFnet 8. aug 2006 kl. 22:24 (CEST)