Diskussion:Vulkan

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Exquisite-folder html.png
  • Denne artikel er blandt dem, som har været vist flest gange på den danske Wikipedia. Du kan derfor være med til at højne Wikipedias brugervenlighed ved at forbedre denne artikel.
  • Har du specifikke kommentarer til artiklens indhold eller detaljerede forslag til ændringer og tilføjelser, bedes du skrive dem her på denne diskussionside.

Der er mig bekendt ingen St. Helena i Californien. Derimod Mt. St. Helens i staten Washington, som artiklen også indeholder et billede af. --JKrons 25. okt 2006 kl. 22:53 (CEST)

De antikvariske artikel om islandske vulkaner er måske ikke det mest relevante at henvise til i en generel artikel om vulkaner. De vil være langt mere relevante i artikler om de enkelte vulkaner, hvis nogen skulle finde på at skrive dem.--Lcl 13. nov 2009, 11:47 (CET)

Vi er enige. Jeg har tilføjet en nyere henvisning.--Rmir2 13. nov 2009, 13:21 (CET)