Diskussion:Wadih El Safi

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Det er meget svært at finde dokumentation for, at denne sanger eksisterer. Det kan muligvis være, at der er tale om "Wadeh El Safi" i stedet for "Wadia Al safi". I så fald skal artiklen flyttes. Det er dog også sandsynligt at det er noget værre vås, når man tager den generelle kvalitet samt skribentens noget tvivlsommme andre tilføjelser til Wikipedia i betragtning. Hvis der ikke er nogen som kan redde denne artikel, så burde den slettes. --Maitch 12. dec 2005 kl. 14:09 (CET)

Ud fra denne side kunne jeg med hjælp fra Bruger:Njalle finde den korrekte måde at stave navnet på. Derfor er artiklen nu blevet flyttet til Wadih El Safi. --Maitch 13. dec 2005 kl. 00:37 (CET)

Korrekt og korrekt - "El" er en artikel og bør skrives el-; altså Wadih el-Safi. --Palnatoke 13. dec 2005 kl. 00:43 (CET)
Ja; dog assimilerer el- til et føgende S, og det ville derfor stemme med transliterationspraksis om man skrev Wadih es-Safi. (Vi skriver jo f.eks. Dar es-Salaam.) -- Sebastjan 13. dec. 2005 kl. 12:35 (CET)

Nu har jeg ikke forstand på translitteration, så i må flytte den hen hvor i mener det er korrekt. "Wadih El Safi" er vel den engelske translitteration. --Maitch 13. dec 2005 kl. 18:52 (CET)