Diskussion:Yding Skovhøj

    Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
    Arkæologi og Oldtid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Arkæologi og Oldtid, et forsøg på at koordinere oprettelsen af arkæologi- og oldtidsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

    Kommunal placering?[rediger kildetekst]

    Der er en inkonsekvens i den kommunale placering af yding skovhøj. I denne artikel beskrives den som liggende i Skanderborg kommune, mens Skanderborg_Kommune, Møllehøj samt Horsens_Kommune påstår at højen ligger i Horsens kommune. Jeg kan ikke umiddelbart finde nogle eksterne sider der kan støtte den ene eller anden mulighed. Er der en lokal kendt, der kan melde ind, inden jeg retter det til Horsens? -Jackcall 21. jul 2007, 00:35 (CEST)

    De par steder jeg har kunnet finde siger at Yding Skovhøj ligger i Horsens Kommune. Bl.a. siger en side fra Ejer Bavnehøjs Venner at Yding Skovhøj ligger i den tidl. Gedved Kommune, så jeg vil gætte på at konkurrenten må have styr på den slags oplysninger. Måske har den personen der skrev indlægget her tænkt på Ejer Bavnehøj, der faktisk ligger i Skanderborg Kommune. Jeg har ikke fundet nogen kilde på Møllehøj, meen den ligger kun 400 meter fra Ejer Bavnehøj, så det ville være mærkeligt hvis den ikke også ligger i Skanderborg Kommune. Valentin 21. sep 2007, 11:01 (CEST)