Diskussion:Zain Bhikha

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Sydafrika Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sydafrika, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sydafrikarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Er det ikke lige barskt nok at give den en skabelon "ingen encyklopædisk relevans" ? En søgning på Google giver 145.000 hits, en længere (lidt rodet, men alligevel) artikel på engelsk Wiki, og omtale af artisten på en lang række sites. Jeg medgiver, at artiklen nok kunne trænge til lidt opstramning, men mon ikke der stof nok i artisten til at bære en artikel også på DK wiki? Jeg indsætter lidt ekstra på artiklen, så må vi se om ikke der er andre der kan tage over. --Pugilist 23. jan 2008, 19:57 (CET)

Jeg har overhovedet ikke foretaget nogen søgning, så det er muligt. Ved første øjekast troede jeg, at brugeren skrev om sig selv, men fødselsår og -sted ledte mig til den anden skabelon. --|EPO| 23. jan 2008, 20:00 (CET)