Diskussion:Zenwalk Linux

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hejsa. Jeg har givet siden en væsentlig opgradering, så den svarer mere til den engelske udgave (som er rated "Start" quality-class). Jeg håber det er til alles tilfredsstillelse.

Mvh Claus

Den ville blive lidt bedre, hvis de originale billeder fra engelsk Wikipedia blev overført til Commons i deres høje opløsning (se din diskussionsside). --|EPO| 27. maj 2007 kl. 20:09 (CEST)

Jeg har implementeret den forandring, som medførte en stor udvidelse på siden - men overvejer om der er for meget "reklame" over den og om man evt. burde tilbageføre siden til sin oprindelige stand (medio marts 2007). Hvad mener i andre? Bruger:cfuttrup 11. januar 2008 kl. 20:37 (CET)

Mvh Claus

Hvor er vi henne?[rediger kildetekst]

Hvad handler artiklen om? Jeg fornemmer, at der kan være tale om et styresystem til computere, men ville være på mere fast grund, hvis det stod helt fremme i indledningen. Så hvis en behjertet sjæl vil hjælpe en analfabet som mig og samtidig styrke wikipedia som et alment oplysningsmedium, så ville jeg blive lidt glad.--Staunited 8. sep 2009, 15:04 (CEST)