EjendomDanmark

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Ejendomsforeningen Danmark)
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg
EjendomDanmark
Virksomhedsinformation
Tidligere kaldt
Ejendomsforeningen Danmark
Selskabsform Forening
Branche Ejerforening
Hovedsæde Nørre Voldgade 2, 4., 1358 København
Nøglepersoner Henrik Dahl Jeppesen (formand)
Jannick Nytoft (adm. direktør)
Eksterne henvisninger
https://ejd.dk/
CVR-nummer 10390214

EjendomDanmark (tidligere Ejendomsforeningen Danmark) er en dansk erhvervsorganisation for ejendomsejere, ‑udlejere og ejendomsadministratorer. I december 2018 ændrede organisationen navn fra Ejendomsforeningen Danmark til EjendomDanmark. Organisationen har ca. 5.000 medlemmer, der tilsammen dækker ca. 85 pct. af det professionelle, private ejendomsmarked.

Organisationen blev dannet i 1998 og har rødder i Udlejerforeningen Danmark og Københavns Grundejerforening, der blev grundlagt allerede i 1860. Grundejerforeningen blev fusioneret med Ejendomsforeningen Danmark i 2004. EjendomDanmark består af to sektioner – en ejersektion og en administratorsektion.

Organisationen informerer medlemmerne om den nyeste lovgivning på ejendomsområdet, repræsenterer medlemmerne i forhold til det politiske system og tilbyder kurser i ejendomsadministraiton. Ejendomsforeningen Danmark udgiver bladene EJENDOM og EJENDOM Jura. Hovedsædet er beliggende i København, mens der er afdelinger i Århus og Odense.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]