Fildiskussion:Trondheim domkirka3.jpg

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ud fra teksten på no:Bilde:Trondheim domkirka3.jpg kan vi vist ikke bruge dette billede på den danske Wikipedia, da billedet ikke er frit. --Heelgrasper 2. jan 2006 kl. 00:37 (CET)

Teksten om brugsret til Wikipedia er indsat in extenso fra fotografens egen side. Hun er informeret, - og jeg har undskyldt min kortslutning. Så bruge billedet må vi, men så heller ikke mere...--Sten Porse 2. jan 2006 kl. 08:52 (CET)
Da dette billede er underlagt en licens der ikke er fri, kan dette billede ikke bruges på Wikipedia. Se Wikipedia:Ophavsret. "Hvis du bidrager med materiale til Wikipedia, så er du samtidig ansvarlig for at materialet kan udgives under GFDL (uden statiske afsnit, forside tekst og bagside tekst)." --Gunnernett 2. jan 2006 kl. 17:27 (CET)
Billede:Nidaros Cathedral west front.jpg
Er dette ikke så tæt på, så det kan overflødiggøre det tvivlsomme? så er vi ude over problemet. Så vidt jeg kan se er det næsten samme vinkel. -- vh. Nico 2. jan 2006 kl. 17:40 (CET)
Jeg er helt enig. Hvis ikke andre har slettet sommerbilledet, gør jeg det nu. --Sten Porse 2. jan 2006 kl. 17:44 (CET)
Jeg synes lisensen på bildet er helt grei, og dessuten mye mer klargjørende enn hva som brukes på engelsk Wikipedia med "fair use" hvor man aldri helt kan være sikker på om bildet kan brukes eller ikke. "Fair use"-bilder kan ikke brukes på norsk Wikipedia ettersom "fair use" aldri har vært prøvet for en norsk domstol. Lisensen for bildet av domkirken sier klart og tydelig at det kan brukes på samtlige Wikipedi'er. Eneste begrensning er at ikke brukes på andre nettsteder. Hvilket problem er det for Wikipedia? Finn Bjørklid
Problemet er, at det for længst er besluttet, at ufrie billeder ikke hører hjemme på Wikipedia, jf. Wikipedia:Landsbybrønden/Ufri billedlicens.--Heelgrasper 2. jan 2006 kl. 18:34 (CET)
Problemet er, at med den begrænsning at billedet kun kan bruges på Wikipedia, lever licensen ikke op til betingelserne i GFDL (og kompatible licenser), som Gunnernett skrev herover. Det er meningen at også andre end Wikipedia selv, skal kun anvende indholdet. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 2. jan 2006 kl. 18:51 (CET)