Florence and the Machine

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Florence And The Machine)
Gå til: navigation, søg
Florence and the Machine
Florence and the machine.jpg
Information
Oprindelse London, England England
Genre(r) Indie pop, Indie rock, Soul
Aktive år 2007 – nu
Hjemmeside florenceandthemachine.net
Medlemmer
Florence Welch
Robert Ackroyd
Christopher Lloyd Hayden
Isabella Summers
Tom Monger
Mark Saunders

Florence and the Machine er et engelsk musikprojekt bestående af sangerinde Florence Welch og en række varierende backing-musikere, som tilsammen udgør The Machine.

Projektet har det seneste års tid været udsat for en massiv hype, ikke mindst fra BBC’s Radio 1, som har haft stor andel i, at gruppen for alvor har fået markeret sig som en del af den nye lyd i 2009.

Også musikmagasinet NME har bakket godt op om bandet, der var en del dette års NME Award Tour, hvor de var support for White Lies, Friendly Fires og Glasvegas.

Florence And The Machine vandt desuden i februar Critics Choice Award ved årets Brit Awards foran navne som White Lies og Little Boots.

Debutalbummet Lungs kom på gaden den 6. juli og blev rost til skyerne af den engelske presse. Albummet toppede på en andenplads på den engelske albumhitliste, kun overgået af Michael Jackson, og blev desuden nomineret til dette års Mercuy Prize.

Lungs har Florence And The Machine arbejdet med producer Paul Epworth (Bloc Party, Maximo Park, Kate Nash), James Ford fra Simian Mobile Disco og Steve Mackey (tidligere medlem af Pulp).

Seneste singleudspil, You’ve Got The Love, er en coverversion af You Got The Love med The Source og Candi Staton fra 1991. Nummeret er en favorit hos Florence And The Machine, som gentagne gange har spillet sangen på diverse engelske musikfestivaler i både 2008 og 2009 og desuden også gav det som ekstranummer, da de gæstede Danmark i oktober måned i år.

Florence And The Machine har også lavet sangen "Breath Of Life" som er med på soundtracket til Snow White and the Huntsman fra 2012.

Diskografi[redigér | redigér wikikode]

Studiealbums[redigér | redigér wikikode]

Kilder[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]