Florrie

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Florrie
Florrie - Live at La Maroquinerie, Paris (2011)-2.jpg
Information
Født Florence Arnold
28. december 1988 (31 år)
BristolRediger på Wikidata
Oprindelse Bristol, England
Genre Pop, Synthpop, Dance-pop
Beskæftigelse Sangerinde, Sangskriver, Trommeslager, Model
Aktive år 2008 – nu
Associeret med Kylie Minogue, Girls Aloud, Pet Shop Boys
Instrumenter
vokal, Trommer
Eksterne henvisninger
florrie.com

Florence Arnold, (født 28. december 1988) bedre kendt under kunsternavnet Florrie, er en engelsk sanger, sangskriver, trommeslager og model. Hun er født og opvokset i Bristol, hvor hun gik på Colston's Girls' School. Siden hun i 2008 blev trommeslager for produktionsgruppen Xenomania, har hun spillet live-koncerter og indspillet sange for populære artister som Kylie Minogue, Girls Aloud og Pet Shop Boys. I 2010 begyndte hun sin solokarriere med udgivelsen af hendes første album Introduction. I 2011 udgav Florrie sit andet album Experiments, og i 2012 udgav hun sit tredje album Late.

Sangen "Call 911" (Florrie Remix) skrevet af Florrie selv figurerer som titelmelodien til web-serien The Avenue. Sangen figurerer bl.a. i traileren til første sæson 1 af The Avenue, mens flere andre af Florries numre figurerer i flere af de enkelte episoder.

Florrie arbejder midlertidigt på sit fjerde album, som forventes at blive udgivet i starten af 2013. Albumet forventes at indeholde sangene: "Looking for Love", "Shut Down", "Last Thing on Your List" og "First Time", som hun bl.a. har optrådt med på Sala Nasti i Madrid i september 2012.

Florrie optræder ved Berlin Festivallen 2011.