Hjælp-diskussion:Forhåndsvisning

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Tidsbegrænsning på ibrug skabelonen[rediger kildetekst]

Der har tidligere været diskussion omkring Ibrug-skabelonen. I disse diskussioner (som jeg desværre ikke lige har et link til) er det blevet fremhævet at skabelonen er tænkt som om den skal bruges hvis man vil "spærre" siden i et par timer ikke i flere dage/uger. Efter at have læst teksten på denne side kan jeg godt forstå at folk er i tvivl, da der ikke står noget om at skabelonen er tænkt tidsbegrænset.

Et forslag til en ny tekst:Hvis det er nødvendigt at gemme artiklen ind i mellem, fordi man er igang med en større redigering kan man indsætte skabelonen: {{IBrug}} (som kan findes i Wikipedia:Skabeloner). Dermed signalerer man til andre brugere, at de ikke bør redigere i artiklen, da den er ved at blive omskrevet. For at bibeholde wikipedia som et levende medie, bør skabelonen kun være påsat i nogle timer ikke i flere dage.

Indsættelse af {{IBrug}} øverst på en side vil vise følgende boks:

Preferences-system.svgDer arbejdes på denne tekst i øjeblikket!
Vent venligst med at redigere den, eller kontakt den bruger som satte denne skabelon på siden. Med venlig hilsen en bruger der glemte at signere

Santac 13. sep 2007, 11:54 (CEST)

Patruljanter[rediger kildetekst]

Vil det være hensigtsmæssigt at indføje tre-fire ord, der forklarer om patruljanters arbejde? Min tanke er, at hvis en ny skribent blot får at vide at "...artiklens ændringshistorik fyldes op" kunne man fristes til at tro at man kan tænke "nå - og hvad så, hvis listen bliver lidt længere?" Hvis i stedet det tydeliggøres, at man ved at bruge forhåndsvisningen sparer andre skribenter for ekstra arbejde, så tror jeg man lettere bliver ansporet til at følge opfordringen. Giver det mening, også uden for min hjerne? --Medic (Lindblad) 30. okt 2010, 17:24 (CEST)