Jacob Lund

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Claus Jacob Vejs Lund (født 15. marts 1965 i Hölö, Sverige) er en dansk politiker fra Socialdemokraterne. Han var folketingsmedlem i perioden 1. juli 2014 til 18. juni 2015.

Uddannelse og erhverv[redigér | redigér wikikode]

Broom icon.svg Dette afsnit behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i dette afsnit er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil. Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.

Jacob Lund er udlært tømrer i 1984 har været tømrer skiftende steder i Danmark, Tyskland, England og Grækenland 1984-2003.[1] Efter en arbejdsulykke[2] blev han omskolet til arbejdsmarkedssocialrådgiver 2004-2008 og har arbejdet som socialrådgiver 2009-2014.[1]

Nogle af de større opgaver Jacob Lund har deltaget i som Tømrer er Trægulvene i Den Sorte Diamant. har deltage i et renoverings projekt EUROMOL hvor der var gamle vindmøller på Rohdes og Billingford i Norfork England, Jacob har også bygget huse på Grønland og Tyskland.

Folketingsmedlem[redigér | redigér wikikode]

Jacob Lund blev kandidat til Folketinget for Socialdemokratiet i Aakirkebykredsen i 2010. Han blev ikke valgt ved folketingsvalget 2011, men var midlertidigt folketingsmedlem 29. november 2011 – 21. december 2011 som stedfortræder for Jeppe Kofod. 1. juli 2014 blev han fast medlem, da Jeppe Kofod udtrådte efter at være blevet valgt til Europa-Parlamentet.[1]

Jacob Lund er medlem ar Udvalget for Landdistrikter og Øer, Klima-, Energi-, Bygningsudvalget, Forsvarsudvalget, Udenrigsudvalget og EU udvalget. Desuden er Jacob Lund formand for den danske delegation til Europarådet.

Broom icon.svg Dette afsnit behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i dette afsnit er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil. Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.

http://assembly.coe.int/nw/xml/AssemblyList/MP-Details-EN.asp?MemberID=7277

Jacob Lund holder foredrag om menneskerettigheder og om forholdene for flygtninge.

https://www.omnium.cat/noticia/els-convidats-al-catalan-weekend-viuen-la-marea-humana-de-la-lliure

https://www.omnium.cat/que-diem/blog/una-revolucio-que-avanca-tambe-internacionalment

https://www.omnium.cat/noticia/omnium-convida-una-trentena-de-personalitats-internacionals-viure-la-lliure

Stop hand nuvola.svg Dette afsnits indhold bærer præg af maskinoversættelse og/eller tvivlsomt indhold
Dette afsnits indhold bærer præg af at være en maskinoversættelse og/eller meget dårligt og uklart formuleret (også kaldet "dåsedansk"). Det vurderes at sproget er så dårligt og eventuelt forkert eller til at misforstå, at det bør omskrives eller oversættes på ny. Du kan hjælpe med at oversætte til korrekt dansk i denne og lignende artikler.
Hvis dette ikke sker inden for kort tid, kan en sletning komme på tale.
Se evt. denne sides diskussionsside eller i artikelhistorikken.

I juni 2015, Europarådet fremlagde et forslag til beslutning om retten til at bestemme i Catalonien. Selv de danske valg i juni, var stedfortræder socialdemokraten danske Folketing og vice president for Europarådets Parlamentariske Forsamling. Også støtte det forslag til en debat om Europarådet, situationen for statsløse nationer i Europa Catalonien, har også støttet bevægelser på LGBT-rettigheder i Rusland, til minde om hundredåret for det armenske folkedrab eller menneskerettigheder i Krim. - Se mere på:https://www.omnium.cat/noticia/omnium-convida-una-trentena-de-personalitats-internacionals-viure-la-lliure#sthash.5V9LpctA.dpuf

forfatter på

http://assembly.coe.int/nw/xml/XRef/Xref-XML2HTML-en.asp?fileid=21977&lang=en

Referencer[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ a b c Jacob Lund (S). Folketinget. 9. juli 2014. Hentet 20. august 2014. 
  2. ^ Socialdemokraterne - Bornholms Amt - Præsentationspjece. Socialdemokraterne. 5. februar 2014. Hentet 20. august 2014.