Spring til indhold

Jeff Jarrett

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jeff Jarrett

Jeffrey Leonard "Jeff" Jarrett (født 14. juli 1967) er en amerikansk wrestler og wrestlingpromotor. Han er på kontrakt i Total Nonstop Action Wrestling (TNA), en wrestlingorganisation, han var med til at grundlægge sammen med sin far i 2002. Han er desuden også kendt fra sin tid i World Championship Wrestling (WCW) og World Wrestling Federation (WWF) i 1990'erne.

Jeff Jarrett er en tredjegenerationswrestler, og han har i løbet af sin karriere vundet adskillige titler. Jarrett er en femdobbelt verdensmester, idet han har vundet WCW World Heavyweight Championship fire gange i WCW og NWA World Heavyweight Championship seks gange i TNA, hvoraf kun den ene var mens titlen havde status som VM-titel (VM-titlen i TNA fik først status som VM-titel i sommeren 2006). I WWF nåede han aldrig at vinde VM-titlen (WWF Championship), men havde en række VM-titelkampe og opnåede stor succes, bl.a. ved at vinde WWF Intercontinental Championship seks gange. I WCW nåede han også at vinde WCW United States Heavyweight Championship tre gange og var en kort periode medlem af Ric Flairs heel-gruppe IV Horsemen.

Jeff Jarrett er en femdobbelt verdensmester. Han har vundet VM-titlen fire gange i World Championship Wrestling og én gang i Total Nonstop Action Wrestling. Derudover har Jarrett reelt også vundet VM-titlen i TNA yderligere fire gange, inden den fik status som VM-titel i sommeren 2006.

Nr. VM-titel Modstander Org. Dato Show Dage Efterfølger
1 WCW World Heavyweight Championship Ledig WCW 16. april 2000 Spring Stampede 8 Diamond Dallas Page
2 WCW World Heavyweight Championship David Arquette1 7. maj 2000 Slamboree 8 Ric Flair
3 WCW World Heavyweight Championship Ledig 22. maj 2000 WCW Monday Nitro 1 Kevin Nash
4 WCW World Heavyweight Championship Ric Flair 29. maj 2000 WCW Monday Nitro 41 Booker T
5 NWA World Heavyweight Championship Christian Cage2 TNA 18. juni 2006 Slammiversary 126 Sting

1 Kampen var en three-way match, der også inkluderede Diamond Dallas Page
2 Kampen var en King of the Mountain match, der også inkluderede Abyss, Ron Killings og Sting

Eksterne henvisninger

[redigér | rediger kildetekst]