Jeff Jarrett

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Jeff Jarrett

Jeffrey Leonard "Jeff" Jarrett (født 14. juli 1967) er en amerikansk wrestler og wrestlingpromotor. Han er på kontrakt i Total Nonstop Action Wrestling (TNA), en wrestlingorganisation, han var med til at grundlægge sammen med sin far i 2002. Han er desuden også kendt fra sin tid i World Championship Wrestling (WCW) og World Wrestling Federation (WWF) i 1990'erne.

Jeff Jarrett er en tredjegenerationswrestler, og han har i løbet af sin karriere vundet adskillige titler. Jarrett er en femdobbelt verdensmester, idet han har vundet WCW World Heavyweight Championship fire gange i WCW og NWA World Heavyweight Championship seks gange i TNA, hvoraf kun den ene var mens titlen havde status som VM-titel (VM-titlen i TNA fik først status som VM-titel i sommeren 2006). I WWF nåede han aldrig at vinde VM-titlen (WWF Championship), men havde en række VM-titelkampe og opnåede stor succes, bl.a. ved at vinde WWF Intercontinental Championship seks gange. I WCW nåede han også at vinde WCW United States Heavyweight Championship tre gange og var en kort periode medlem af Ric Flairs heel-gruppe IV Horsemen.

VM-titler[redigér | rediger kildetekst]

Jeff Jarrett er en femdobbelt verdensmester. Han har vundet VM-titlen fire gange i World Championship Wrestling og én gang i Total Nonstop Action Wrestling. Derudover har Jarrett reelt også vundet VM-titlen i TNA yderligere fire gange, inden den fik status som VM-titel i sommeren 2006.

Nr. VM-titel Modstander Org. Dato Show Dage Efterfølger
1 WCW World Heavyweight Championship Ledig WCW 16. april 2000 Spring Stampede 8 Diamond Dallas Page
2 WCW World Heavyweight Championship David Arquette1 7. maj 2000 Slamboree 8 Ric Flair
3 WCW World Heavyweight Championship Ledig 22. maj 2000 WCW Monday Nitro 1 Kevin Nash
4 WCW World Heavyweight Championship Ric Flair 29. maj 2000 WCW Monday Nitro 41 Booker T
5 NWA World Heavyweight Championship Christian Cage2 TNA 18. juni 2006 Slammiversary 126 Sting

1 Kampen var en three-way match, der også inkluderede Diamond Dallas Page
2 Kampen var en King of the Mountain match, der også inkluderede Abyss, Ron Killings og Sting

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]