Kategoridiskussion:Britiske myndigheder i London

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
London Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt London, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Londonrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg forstår ikke behovet for denne kategori. Vær venlig at forklare. --Palnatoke 9. jan 2012, 13:56 (CET)

I forbindelse med artiklerne om diverse byer er der oprettet en del artikler om de myndigheder, der er repræsenteret i byerne. Da der er tale om myndigheder, så passer de ikke ind i nogle af de øvrige kategorier efter by, hvorfor der er behov for en kategori specielt for dem. Der kan være tale om nationale myndigheder eller lokale myndigheder, men fællesnævneren er at de er underordnet Deres landes myndigheder. --Patchfinder 9. jan 2012, 16:04 (CET)
Når man kommer til denne kategori fra Kategori:Britiske myndigheder, synes det ret spøjst at nogle artikler er i Kategori:Britiske myndigheder i London, mens andre er direkte under overkategorien. Jeg finder det spøjst på to forskellige måder: Dels vil det næppe være almen viden at man skal finde en given britisk myndighed i den ene eller den anden by, dels vil de fleste myndigheder vel være i hovedstaden, så hvis der er en underkategori til disse, siger man indirekte at de andre ikke er i hovedstaden. Og en anden ting: Hvad med EU-myndigheder? --Palnatoke 9. jan 2012, 18:01 (CET)
Jeg er heller ikke udpræget tilfreds med kategorien, men synes heller ikke at Kategori:London er den optimale placering for artiklerne. Jeg er derfor åben over for en mere hensigtsmæssig kategori. Måske blot Myndigheder i London, måske under Poltik i London, måske noget helt tredje eller fjerde. --Patchfinder 9. jan 2012, 18:29 (CET)